6.7.07

Mud on the Dancefloor

Roskilde er ved at svømme væk - igen-igen, så i solidaritet med dem deroppe og i festligholdelse af jubilæumsåret smider jeg lige her et par billeder fra Roskilde '97, der var næsten lige så våd. Egentlig tror jeg ikke, der kom ligeså meget vand i '97 som i år og ingen gang så meget som i 2004, men problemet var, at det var inden der blev lagt dræn. Derfor flød alt vandet rundt oven på jorden.

Det her billede viser en ganske særlig spiseteknik, hvor hovedet ligesom får to funktioner: en paraplyfunktion for at undgå, at den lune chili con carne bliver til kølig suppe og så selvfølgelig den klassiske mad-aftagningsfunktion.

"Ja, så er det bare 1-2-3 hyyyg! Giv den gas." Den nybagte student (ja, det er så mig) overvejer, om det var værd at droppe en 3-5 studenterfester for at tage til festival.

Roskilde '97 - vådt men jeg mindes nogen ret fede koncerter. Især Zapp Mama - den belgisk-congolesiske kvinde-vokal-gruppe var uovertrufne. Teltet holdt. Ja - og så giver det jo altid rimelig meget festivalrespekt og kunne sige: Synes du det er slemt? Så skulle du have været her i 2004, da vi havde den store muddertsunami ved grøn scene.

Ingen kommentarer: